Måske en god idé

» Posted by on May 17, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Måske en god idé

Måske en god idé

Hvad tænker du når du hører ordet ”efterskole”? I mange år har jeg faktisk overhovedet ikke haft en holdning til hvorvidt efterskole var en god eller en dårlig ting, men efter mine børn er begyndt at blive større, er jeg virkelig begyndt at overveje, om det måske ikke er en rigtig god idé? Mine børn er nemlig alle tre ret kreative (de slægter deres far på), og jeg synes nærmest at det er synd for dem, hvis ikke de får så meget mulighed som muligt, for at udfolde dem selv kreativt…

Min ældste, en dreng på tretten, er også så småt begyndt at blive mere åben over for idéen om at komme afsted på efterskole. Da jeg først talte med ham om det, virkede han som om han synes det var verdens dårligste idé, men efter vi har været lidt inde på nettet, og se på nogle af alle de spændende og meget kreative skoler der finde, så er han så småt begyndt at tale om det, som noget han rent faktisk gerne vil efter niende klasse, og virker ikke længere så fast besluttet på, at han bare partout skal gøre det samme som hans kammerater.

Så i sommerferien kører vi ud i det danske land, og kigger lidt på nogle forskellige efterskoler, og så må vi jo se, hvad det bliver til.