Der er intet mere frustrerende end…

» Posted by on Oct 22, 2013 in Fritid, Uncategorized | 0 comments

Der er intet mere frustrerende end…

..langsomt internet. Virkelig. Det er noget af det allermest frustrerende, når nettet hakker, går i stå og er langsomt. Jeg arbejder med online markedsføring i min dagligdag, og derfor er jeg nok også mere overfølsom for langsomt internet end de fleste. Så da jeg for nylig flyttede i ny lejlighed, var det af allerhøjeste prioritet, at bredbåndet blev installeret. Jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt hurtigt ud af, at de bedste bredbånd priser var dem, jeg kunne finde hos Telia.

 

Med mit behov for ekstremt hurtigt internet, gik jeg efter det allerstørste abonnement med en minimumshastighed på intet mindre end 40 Mbit. Det er virkelig godt og hurtigt bredbånd, og så er godt bredbånd svært af finde til lave priser. De bredbånd priser, jeg fandt hos Telia, er rigtig gode. Du kan se priserne på deres website.

I min nye lejlighed blev bredbåndet allerede installeret et par dage efter jeg havde bestilt det, og jeg kan nu være rolig igen. For der er virkelig få ting i hverdagen, der kan frustrere mig mere end det langsomme internet. Og når men nu kan få ekstremt hurtigt bredbånd til priser, der er til at betale, så er der i min verden ingen undskyldning for ikke at gøre det.

 

Submit a Comment