Skiferie i Sverige – årets bedste tradition

» Posted by on Oct 16, 2013 in Rejser | 0 comments

Skiferie i Sverige – årets bedste tradition

Hvert år i vinterferien tager hele min familie afsted på skiferie – og det er noget nær den bedste uge på hele året. Det er en uge, hvor vi laver sjov, er aktive og bruge masser af timer på at lege og grine og bare være sammen med hele familien.

 

Når vi tager på skiferie i Sverige, kører vi altid – nogle få gange har vi dog også tager skitoget fra Malmö, der gør det helt utrolig bekvemt at komme nordpå. Når man kører i bil, kan skiferien til Sverige gøres meget billigere, end man lige går og tror. At køre på skiferie til Sverige sammenlignet med at køre til Alperne er også en meget kortere tur, og børnene skal vente meget kortere tid, før de er fremme ved ski og sjov.

 

Det kolde klima I Sverige og de mange snekanoner sørge for, at der altid er god sne I Sverige. Selv de sidste par år, hvor mange skisportssteder har lidt under det varme vejr, og ikke har haft så meget sne, har der været snesikkert på rigtig mange svenske skiferiedestinationer.

 

Skiterrænet i Sverige er alsidigt og børnevenligt, og man finder altid en pist, der er ens yndligs. For familiens mange børn er det en fryd at tumle rundt i et af de mange børneområder, hvor de kan forstå, hvad skilærerne siger. Familiens store børn elsker fart og spænding, og derfor sætter de også pris på, at vi vælger de destinationer i Sverige, der har gode snowparks.

 

Når det kommer til indkvartering, kan det næsten ikke blive hyggeligere end at tage på skiferie I Sverige. Vi bor altid i karakteristiske, svenske træhytter, hvor der er plads til hele vores familie.

I Sverige har vi desuden udelukkende valgt hytter, der ligger tæt på pisten og liften. Det gør det nemt at tage en pause i hytten i løbet af dagen, når familiens yngste eller ældste bliver trætte. Samtidig har de større børn god mulighed for selv at komme til og fra pisterne.

Submit a Comment