Opsparing sikrer din alderdom

» Posted by on Oct 1, 2013 in Ældre, Fritid, Rejser | 0 comments

Opsparing sikrer din alderdom

For dem der ser tv3’s program ”luksusfælden”, er det ingen overraskelse at det er en god idé at spare op. Og at spare op behøver ikke kun at betyde at spare op til de ting man ønsker sig, men det kan også betyde at spare op til alderdommen.

Alle offentlige ansatte i Danmark har jo en tvungen pensionsopsparing gennem ATP, som betyder, at alderdommen ikke behøver at være så sur, når man kommer dertil. Men ud over ATP er det en god idé at spare lidt ekstra op, især hvis man har nydt godt af en høj levestandart gennem sit arbejdsliv, og ønsker at fortsætte denne livstil i sin alderdom.

Min mand og jeg har gennem vores liv været rigtig gode til at få sparet og og lagt til side til alderdommen, hvilket i dag betyder, at vi –stort set- kan leve det liv, vi hidtil har gjort med rejser, lidt hverdagsluksus, gaver til børn og børnebørn og så videre.

Og det er også vores store pensionsopsparinger, der har betydet, at vi har lige har haft mulighed for at booke en rejse til Thailand til vinter. Vi har i den forbindelse købt nogle superlækre rejsetasker, som vi skal have med. Vi har nemlig planlagt at rejse lidt rundt, og købe en masse gaver med hjem som silke og andet thailandsk kunsthåndværk. Især er vi interesserede i at tage nogle Buddhafigurer med hjem til vores familie, og har derfor haft brug for at købe nogle holdbare og stærke rejsetasker, hvor det hele kunne være i.

Så mit råd til jer lyder: Spar op i tide, ellers vil du måske fortryde det!

 

Photo credit: http://trade.indiamart.com

Submit a Comment