Hvad er dine planer for påsken?

» Posted by on Mar 30, 2014 in Rejser | Comments Off on Hvad er dine planer for påsken?

Hvad er dine planer for påsken?

Du er måske en af de mange heldige danskere, der skal afsted på påskeferie? Rigtig mange danskere vælger nemlig at rejse udenlands over påsken. Det er især storbyerne der trækker, når danskerne skal vælge feriemål for påsken. Ifølge tal fra Expedia.dk er det de fire byer Paris, London, Rom og Berling der topper på listen over de foretrukne feriemål. Også de østeuropæiske storbyer som Budapest og Prag er begyndt at vinde indpas, og deres popularitet stiger stødt som rejsemål.

 

Jeg har personligt været meget i tvivl om, hvor jeg skulle tage hen i Påsken. Jeg er netop blevet ”single”, som det jo så populært hedder, så jeg har derfor ikke længere nogen kæreste, at tage på romantiske ferier på. Derfor måtte jeg være lidt kreativ iår og tænke i lidt anderledes baner, da ferien skulle planlægges. Mine to veninder bor i henholdsvis London og Amsterdam, og det var derfor oplagt at overveje at tage dertil.

 

Jeg har dog været i London et utal af gange og i Amsterdam for nylig, så jeg besluttede at spørge min far, der bor midlertidig i Libyen, og vi dog ikke skulle mødes et sted på halvvejen. Det synes han var en rigtig god ide, så resultatet er blevet det, at jeg skal på ferie på Malta, med min gamle far og på ferie med ham for første gang i rigtig mange år. Så i år skal min nye og lækre kuffert udelukkende pakkes med sommer- og badetøj og mine nyeste solbriller, og jeg glæder mig dobbelt så meget, som hvis jeg ”bare” skulle møde en veninde et sted.

 

Hvad er dine planer for påsken?