En gammel krage

» Posted by on Apr 14, 2014 in Jobsøgning | Comments Off on En gammel krage

En gammel krage

Jeg har arbejdet som psykolog i over tyve år, men de sidste fem år, har jeg været udenfor arbejdsmarkedet, da jeg har fået en af de der hofter, som skulle udskiftes, og så har jeg haft en masse komplikationer i forbindelse med det.

Jeg startede med at arbejde hos DSB, og efter nogle år fik jeg tilbudt stillingen som chef psykolog, en stilling jeg selvfølgelig tog imod, og som jeg varetog i lidt over femten år. Efter de femten år besluttede jeg mig for at åbne min egen praksis, hvilken jeg så havde indtil for fem år siden, hvor jeg desværre blev nødt til at lukke den grundet min hofte.

Men nu er jeg endelig efter alle disse år ved at være ovenpå igen. Jeg har fået en ny hofte og jeg er ved at slutte med genoptræningen. Jeg kan mærke, at jeg ikke vil pensioneres, selvom jeg snart rammer pensionsalderen, og at jeg er klar til endnu et psykolog job. Jeg vil ikke have min egen praksis igen, da jeg synes det var lidt for stressende med alle de regnskaber, løn sedler, skat og jeg ved ikke hvad. Så om måneds tid eller noget, går jeg i gang med at søge, og så må jeg jo bare håbe, at der er nogen, der vil have en ”gammel krage” som mig.