De to vigtigste punkter på huskelisten til indretning af stuen

» Posted by on Aug 27, 2013 in Hus og have | 0 comments

Stuen er en af de rum, som vi bruger rigtig meget tid i i vores hverdag. Derfor skal den også gerne være indrettet, så man har lyst til at være i den. De to vigtigste ting, du skal have på listen, når du indretter, er lys og møbler.

Lys – lys er noget af det vigtigste, når du indretter et rum. Hvis der ikke er nok naturligt lys, er det vigtigt, at du formår at bringe lys ind i rummet på en naturlig måde, så rummet ikke bliver mørkt i utide. På samme måde skal lyset også gerne være sådan, at det kan dæmpes. Det ødelægger lidt af hyggen, hvis man skal sidde i et fuldt oplyst rum og fx se film. Der findes en del forskellige el artikler, som kan monteres på dine loftlamper, så de kan dæmpes. Det er en rigtig god løsning. De bedste tilbud har jeg fundet her.

Møbler – De møbler, du vælger at stille i din stue, er altafgørende for, hvilken stemning, der er i rummet. Vælger du mange bløde møbler, er der lagt op til at hænge i sofaen og se gode film, men hvis du derimod vælger et stort bord med mange stole som hovedelement i indretningen, er der lagt op til middage og kreative udfoldelser ved bordet. En god tommelfingerregel er først at tænke på, hvad man gerne vil bruge stuen til, dernæst kigge realistisk på stuens størrelse og så til sidst købe møbler, der passer til ens behov, men stadig efterlader noget gulvplads.

Når du har fået belysning og møbelindretning på plads, er du rigtig godt på vej til at have en dejlig stue, som hele familien har lyst til at være i.

 

Foto: madogbolig.dk

Submit a Comment