Mit et og alt

» Posted by on Dec 31, 2013 in Fritid | Comments Off on Mit et og alt

Mit et og alt

Jeg kan ikke undvære mit bredbånd! Der skal være fungerende internet i min lejlighed non stop, og det skal være hurtigt til download såvel som upload. Jeg ved ikke, hvad man gjorde før internettet blev opfundet. Det er jo en gave til mennesker, der er glade for at dele og suge information og viden. For nogle måneder siden var mit internet virkelig langsomt, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var galt.

Så jeg ringede til min udbyder af bredbånd. Jeg fik en god snak med en tekniker, og det viste sig, at min router skulle udskiftes. Jeg fik en ny tilsendt kvit og frit. Da jeg fik udskiftet routeren, var der en verden til forskel, og det har aldrig fungeret bedre. Det er næsten tragisk, hvor meget det betyder, men det er jo bare via nettet at alt sker. Både job og fritid struktureres over nettet. Det er der, det sker. Det er der man holder sig opdateret om relationer, arbejdsopgaver og så er det en kilde til en masse underholdning.

På ferier er det helt ulideligt, når hotellet eller lejligheden man skal bo i, ikke har et bredbånd. Så ender man med at rende rundt i byen og finde wi-fi zoner og se helt desperat ud, fordi man ikke kan få sit fix. Bredbånd er bare mit et og alt!