Masser af muligheder på nettet

» Posted by on Nov 11, 2013 in Fritid | 0 comments

Masser af muligheder på nettet

Min mand og jeg har netop besluttet, at det er ved at være på tide at “pensionere” den gamle skrammelkasse, og købe en ny bil. Men da vi begge er gået på pension, og derfor ikke svømmer I penge, kunne vi godt tænke os at købe en brugt bil.

 

Vi har efterhånden været i gang med at lede efter den helt rigtige brugte bil længe, men vi har svært ved at finde lige præcis dén bil, vi godt kunne tænke os, og som lever op til vores krav. Mange brugtvognsforhandlere vil også have uhyrlige priser, for deres gamle skrammelkasser, og ofte føler vi, at de prøver at tage os ved næsen. Jeg tror mange brugtvognsforhandlere tror, at bare fordi min man dog jeg har rundet de halvfjerds, så kan vi snydes. Men sådan forholder det sig ikke! Vi ved udemærket hvad ting er værd, og har ikke I sinde at blive taget ved næsen, af en eller anden smart bilsælger.

 

Vi har nogle helt klare krav til hvad vi vil have, bade størrelses-, alders-, og prismæssigt, og det har som sagt ikke været til at finde. Forleden havde vi vores voksne søn på besøg, som fortalte om muligheden for at købe en brugt bil på bil auktion på nettet. Først var vi noget skeptiske, men efter vi havde surfet lidt rundt, og fundet ud af hvor mange biler, der faktisk er til salg på nettet, besluttede vi os for at købe på den måde. Man kan nemlig også taste sine søgekriterier ind, og så kommer der en hel liste med brugte biler frem på bil auktionen, der svarer til vores krav. Vi er ellevilde, og skal igang med at lede efter ny bil I eftermiddag!

 

Photo credit: fuzionblog.wordpress.com

Submit a Comment