Lad mig fortælle om mit benzinkort

» Posted by on Jan 24, 2014 in Fritid | Comments Off on Lad mig fortælle om mit benzinkort

Lad mig fortælle om mit benzinkort

Jeg får rabatter når jeg køber benzin. Det vil sige, at jeg, udover den billige benzin, får rabat. Det kan altså betale sig for mig. Det giver en god fornemmelse, at jeg ved, at jeg sparer penge på allerede billig benzin. Men hvordan? Jeg har et benzinkort. Jeg hørte om det, jeg hørte om dets fordele og hvordan det gjorde det nemmere for os kunder. Jeg tænkte, at jeg måtte prøve det, så jeg skaffede mig et.

Indtil videre har det været en god oplevelse at have et benzinkort. Jeg får blandt andet én samlet regning, så det er mere overskueligt for mig med mine udgifter. Jeg skulle over broen og besøge noget familie. Da fandt jeg ud af, at jeg kan betale broafgifter med mit benzinkort. Det var smart.

Jeg skulle besøge min onkel på hans fødselsdag. Han holdt fest, hvor store dele af den familie jeg ikke ser så ofte var inviteret, der også dele af familien som jeg ser ofte. Hver gang jeg snakkede med nogle, kunne jeg ikke lade være med at fortælle om mit benzinkort. Man skulle tro de ikke ville høre om det, men de var interesserede, især da jeg fortalte om den faste rabat. Den samlede regning øgede også interessen for mit benzinkort.

 

Photo credit: www.bt.dk