Julen er (åbenbart) lige om hjørnet

» Posted by on Sep 17, 2013 in Fritid, Hus og have | 0 comments

Julen er (åbenbart) lige om hjørnet

Efteråret er ikke engang rigtigt ankommet endnu, og på trods af det, har jeg allerede set et snes reklamer for jul. Både for julefrokoster, og andre julerelaterede tilbud. Efter min mening er November det aller tidligste man burde måtte reklamere for julen, både fordi det er så gennemskueligt at forretningerne prøver at slå plat på denne ellers smukke og traditionsrige årstid, men også fordi det i mine øjne er at tage lidt ”forskud på glæderne”. For mig er julen nemlig noget helt særligt, og lidt af glansen går altså af, hvis man allerede i september måned bombarderes af nisser, julemænd og glimmer.

Men det er hverken værre eller bedre, end at det nu engang er en realitet, at de skruppelløse virksomheder, allerede har rullet julereklame-maskinen ud, og er begyndt med bombardementet.

Det eneste positive der efter min mening er kommet ud denne fremskyndelse af reklamer er, at vi er begyndt at planlægge julen og hvordan den skal forløbe lidt tidligere i år. Vi har for første gang tænk os at holde det i sommerhuset i år, og så invitere vores tre børn med ægtefæller, kærester og børn. Vi har talt om at holde det i sommerhuset i mange år, men har ligesom aldrig rigtig kunne ”overskue” det. Men som sagt så er julen ankommet lidt tidligere i vores bevidsthed i år, og det betyder, at vi har to og en halv måned til at planlægge juledagene.

Vigtigt af alt, skal vi huske at bestille fyringsolie til sommerhuset, da vi ofte har huset lukket ned i de allerkoldeste måneder, og derfor ikke altid har olie på fyret om vinteren. Vi har allerede nu besluttet at bestille det over nettet, da det er det nemmeste og billiste i vores øjne. Der ud over skal vi bare huske at have nok sengetøj og håndklæder med til de 8 mennesker der kommer myldrende den 23. December. Så må vi klare indkøbende i den lokale brugs, og måske bestille lidt til udbringning over telefonen og internettet.

Hvad skal i lave over julen og er det overhovedet noget i er begyndt at tænke over endnu?

 

Photo credit: www.freechristmaswallpapers.net

Submit a Comment