Gamle damer i brugte biler

» Posted by on Dec 16, 2013 in Ældre, Fritid | Comments Off on Gamle damer i brugte biler

Gamle damer i brugte biler

Jeg har fået mig en ny hobby. Det er en af de slags hobbyer som er lidt pudsige, og som jeg ikke rigtigt har fortalt nogle om. Jeg er nemlig begyndt at gå på loppemarked og købe dimsedutter og himstregimster. Det er belevt lidt af en besættelse for mig, og de fleste weekender er jeg afsted til markeder i hele landet.

Jeg har fundet ud af at jeg åbenbart har et talent for det, for mange af de ting jeg finder, sælger jeg igen på nettet og ofte med en helt udmærket profit.

Min hobby startede for et par år tilbage, hvor jeg begyndte at se et britisk Tv-program der hedder Antique Roadshow, som går ud på, at almindelige mennesker kan møde op med deres gamle ragelse, og få det vurderet af antikeksperter. Mange bliver overraskede over, hvor meget deres ting faktisk er værd. Jeg begyndte at tænke lidt over, at jeg måske kunne prøve at finde nogel af disse ting rundt omkring og tjene nogle håndører på det. Så det er jeg så begyndt på, og jeg er helt bidt af det.

Det er kombinationen af at finde smukke ting og altså det æstetiske element ved at købe loppefund der tiltaler mig-  og så selvfølgelig det økonomiske incitament.

Jeg skal snart ud og købe en ”ny” brugt bil, og tænker at mit øje for detaljer også her vil være til min fordel. Jeg er faldet over online bilauktioner, som egentlig minder lidt om de auktioner, som sælger mine loppefund på. Her er masser af ”skatte” at finde, og jeg er sikker på at det samme gælder for biler. Ligesom med mine loppefund mener jeg at biler også godt kan gå under devisen ”old is gold”. Så lad os nu se, om jeg ikke kan gøre mig et rigtigt fund på sådan en online bilauktion.

 

Photo credit: en.wikipedia.org