Drømmen om hestene og naturen i Island

» Posted by on Dec 19, 2013 in Fritid | Comments Off on Drømmen om hestene og naturen i Island

Drømmen om hestene og naturen i Island

Lige siden jeg var en lille pige, der gik til ridning, har jeg drømt om at komme til Island. Der var noget helt specielt ved de kortbenede heste med den ekstra gangart, som kunne bære en gennem det uvirkeligt smukke landskab. Men i takt med, at interessen for hestene dalede, så røg drømmen om rejser til Island også lidt i baggrunden. De hang ligesom sammen – Island og hestene.

 

Men nu skal det altså være. Jeg rejser til Island i det nye år. Det har jeg besluttet. Jeg vil ride på islandske heste og lade mig betage af den smukkeste natur. Og når man rejser til Island, så skal man selvfølgelig også bade i varme kilder og gejsere.

 

Jeg har læst på diverse websites, at man også bliver fuldstændig forelsket i det islandske folk, når man rejser til Island. Så dem vil jeg glæde mig til at møde. Forhåbentlig møder jeg nogle bekendtskaber for livet, og forhåbentlig bliver turen så fantastisk, at jeg har lyst til at komme tilbage på et tidspunkt.

 

Indtil da vil jeg drømme om rejser til Island – Jeg vil se billeder i mit hoved af mig selv, højt til hest ud over de smukke sletter mellem de smukke bjerge. Så skal drømmen om hestene og naturen i Island nok snart blive til virkelighed.

 

Mere info om Island her.