Drømmehuset blev endelig en realitet

» Posted by on Aug 15, 2013 in Fritid, Hus og have | 0 comments

Drømmehuset blev endelig en realitet

Min kone og jeg har hele livet drømt om at eje vores eget hus, men vores egen have, hvor vi kunne dyrke grøntsager, frugter, bær og måske endda have et lille hønsehus, så vi kunne hente friske æg til morgenmaden.

Vi har haft et travlt liv –begge som skolelærere, og med 3 dejlige børn. Men som de fleste nok ved, er jobbet som skolelære ikke det højest betalte job man kan forestille sig, og med tre unger går en stor del af budgettete altså til tøj, sko og sportsaktiviteter for børnene.

Men uden at lyde for begejstret, så er vores yngste netop flyttet hjemmefra, og vi har endelig fået den plads i budgettet der skal til, for at købe et hus. Vi fik ret hurtigt solgt vores elskede gamle lejlighed i Søborg, og har allerede fundet det skønneste gamle murstenshus i Bagsværd med en kæmpe grund til. Så nu skal der laves have, og når vi går på efterløn om et par år, skal vi for alvor i gang med at høste, og sylte og bare rigtig nyde hvad naturens spisekammer kan bringe os.

Vi var ovre og se på huset igen her forleden dag, for vi er nemlig ikke flyttet ind endnu, og lagde mærke til at huste har et fyr i kælderen, der bruger fyringsolie. Som lejlighedsejere lægger man ikke mærke til den slags, og er der problemer, så ringer man bare efter viceværten. Men alt det ændrer sig nu, hvor vi er blevet husejere, og det er nu vores ansvar at finde ud af hvad der skal ske. Og der går ikke ret mange måneder før vinteren atter er over os. Vores søn sagde at vi skulle gå på nettet og som han sagde ”tjek fyringsolie ud”, men vi startede altså med at ringe til deres kundeservice. Hos kundeservice fortalte de os, at vi sagtens kunne læse alt, hvad vi havde brug for at vide om oliefyr og fyringsolie på deres hjemmeside. Det var virkelig en kæmpe hjælp og vi bestilte med det samme. Og jeg tror efterhånden konen og jeg er ved at være klar til at være rigtige husejere, med alt hvad det indebærer.

 

 

Photo credits: wallcoo.net

Submit a Comment