SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

» Posted by on Feb 18, 2014 in Fest | Comments Off on SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

Vi står og skal holde konfirmation for min søster om to måneders tid. Det catering, vi egentlig havde besluttet os for, er lukket. De plejer ellers at lave vildt god mand, og vi har før fået deres catering til konfirmation hos nogle af vores venner. Så nu står vi, to måneder før min søsters konfirmation – og vi har ikke noget mad til konfirmationen.

Derfor spørger jeg nu jer: Kender I noget god catering til konfirmation? Det skal være super lækkert, og må god koste lidt.  Som udgangspunkt må det gerne være noget med en buffet. Jeg, og andre i familien, der også har lidt at skulle have sagt, kan godt lide, at forretten og desserten bliver serveret på tallerkener – men det er ikke et must. Det vigtigste er bare, at maden er super lækker og at der er nok.

Der skal være catering til en konfirmation med ca 70 gæster – dér melder sig også en lille udfordring.

Min veninde har foreslået dette cateringfirma.  Det ser vildt lækkert ud, men hun har ikke selv prøvet det. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer, der har prøvet det? Eventuelt som mad til en konfirmation. Hvordan smager det, og er personalet søde?

 

På forhånd tak for hjælpen.