Posts made in May, 2015

Mærkelig shopper

»Posted by on May 9, 2015 in Uncategorized | Comments Off on Mærkelig shopper

Mærkelig shopper

Jeg er en mærkelig shopper på mange måder. Nu tænker du nok: ”hvad i alverden betyder en mærkelig shopper egentlig?” Ja det skal jeg så fortælle dig. En mærkelig shopper, sådan en som jeg selv synes jeg er, er en person, som har virkelig svært ved at finde ting, som jeg ”gider” købe. Det vil sige, at jeg elsker at shoppe, jeg elsker nyt og smart modetøj, jeg elsker at se godt ud, jeg elsker eksklusiv makeup, lækre tasker og flotte sko. Men selvom jeg elsker at shoppe, og elsker at købe nye ting, så har jeg simpelthen bare SÅ svært ved at finde ting, som jeg gerne vil have. Så på den måde er jeg nok en lidt mærkelig shopper. Jeg har f.eks vildt svært ved at finde tasker og makeup tasker, hvilket har resulteret i at jeg bare render rundt med en eller anden grim og ligegyldig makeup taske, og en skuldertaske der er super enkel. Det ender nemlig med at når jeg virkelig har brug for et eller andet, så køber jeg det aller mest enkle jeg kan finde. Men jeg har til gengæld endelig fundet en makeup taske, som jeg gerne vil have fra Day Birger et mikkelsen. Den er både enkel, men så er den også super flot og har et eksklusivt udtryk. Nu mangler jeg så bare en taske i sammen stil. Måske jeg også skulle købe mig en Day Birger et mikkelsen skuldertaske?

 

credit: http://www.freedigitalphotos.net/

read more

Sælg din bil mor

»Posted by on May 8, 2015 in Ældre | Comments Off on Sælg din bil mor

Sælg din bil mor

Min mor er altså ret frustrerende at være datter til en gang imellem. Det er ikke fordi jeg ikke elsker hende, på ingen måde! Faktisk elsker jeg min mor utroligt højt, og bruger tit tid sammen med hende. Men når det så er sagt, så kan hun også gå mig helt sindssygt meget på nerverne. Men det er jo nok fordi vi minder så meget om hinanden, som vi gør. Nå, men det jeg vil skrive om her drejer sig om, at hun altid brokker sig over penge. Og når jeg siger ”altid”, så mener jeg faktisk virkelig tit. Som i næsten hver gang vi er sammen. Nu er det bare sådan, at hun på ingen måde mangler noget. Hun bor alene i et stort hus med en stor have, hun rejser tit, køber det tøj og de ting hun gerne vil have. Og så har hun en næsten ny bil stående, som hun ikke bruger til ret meget. Så jeg har besluttet mig for, at jeg næste gang hun brokker sig over penge vil sige til hende: ”sælg din bil mor”. Jeg orker simpelthen ikke at høre på hende længere, i sær ikke når jeg selv er på SU, og virkelig ikke har ret mange penge at gøre godt med.

 

credit: http://www.freedigitalphotos.net/

read more

Drøm eller flugt?

»Posted by on May 3, 2015 in Fritid | Comments Off on Drøm eller flugt?

Drøm eller flugt?

Er du en stræber? Og med ”stræber” mener jeg, om du stræber efter dine drømme, eller du måske mere er typen, der tager tingene som de kommer og måske flyder lidt med strømmen? Jeg spørger fordi jeg er meget i tvivl om hvilken type jeg er. En del af mig stræber efter mine drømme, mens en anden del af mig, og synes det er hårdt hele tiden at skulle efterleve mine drømme, for frygten for ikke at kunne realiser dem, ligger der jo så hele tiden. Omvendt kan jeg heller ikke holde ud bare at lade ”stå til”, og lade livet danske rundt med mig, uden at jeg også selv er bare lidt i kontrol. Jeg har en ven, som føler sig i kontrol, når han ikke prøver at realisere sine drømme. Han er så bange for at fejle, at han ikke engang prøver. Og så er der også spørgsmålet om, hvad der er at realisere drømme, og hvad der bare er at flygte? Jeg går og drømmer om at rejse til Grønland, og opleve landet i et par uger. Og jeg er nu ret sikker på, at dette er en drøm, og ikke bare en flugt. Men hvordan kan man vide, om det der med at rejse langt væk er at realisere en drøm eller en flugt fra virkeligheden?

read more