Posts made in January, 2015

Flyttet til ny by

»Posted by on Jan 7, 2015 in Uncategorized | Comments Off on Flyttet til ny by

Min mand har netop fået ansættelse i et nyt job, hvilket betyder, at vi har måtte flytte til en ny by, hvor jeg absolut ingen kender. Det betyder ligeledes, at jeg må gå hjemme, da der ikke umiddelbart er noget job at finde til mig her. Vi har aftalt at hans ansættelse i denne by kun er i et par år, så vi kan rykke tilbage igen, for jeg kan ikke holde dette her liv ud alt for længe, så bliver jeg skør. Vi har to dejlige børn, men interaktion kun med dem på daglig basis er altså ikke nok. Og jeg gider ikke kun tale i telefon med mine veninder, jeg vil rent faktisk gerne kunne drikke en kop kaffe med dem i weekenderne. Og det er pludselig blevet en meget lang tur at skulle besøge dem nu, hvilket jeg ikke har tid til særligt ofte. Så det bliver en smule ensomt. Min mand rejser også rigtig meget. Ja, det lyder skørt, vi flytter til en ny by, og han rejser rigtig meget. Han kunne ligeså godt have blevet i vores gamle by, hvis han alligevel var på farten hele tiden. Men nej, sådan skal det åbenbart ikke være

read more

At få mest muligt for sin bil

»Posted by on Jan 6, 2015 in Uncategorized | Comments Off on At få mest muligt for sin bil

Er der nogen der kender til gode websites, hvor man kan lave bil auktioner, hvor man rent faktisk kan få en ordentlig sum penge for sin bil? Jeg hørte om bil auktion konceptet for et par måneder siden og har researchet lidt på, hvordan jeg bedst og nemmest kan sælge min bil og få flest mulige penge for den. Jeg kan ikke gennemskue hvor besværligt det er at sælge sin bil online, og om det egentlig ville være nemmere bare at køre ned fordi en forhandler, og få den afsat med det samme. Min bil er ikke en gammel skrotbunke, og er faktisk i rigtig fin stand, så jeg vil rigtig gerne have en ordentlig sum penge for den. Jeg overvejer at gøre følgende, når jeg har fundet et ordentligt website til bil auktioner. Først vil jeg køre hen forbi et par forhandlere og høre hvad jeg kan få for bilen. Derefter vil jeg sætte den til salg på en bilauktion til den pris bilforhandlerne har givet mig, og så se om jeg kan få det eller mere for den. Ja, det er måske for besværligt. Men så sikrer jeg at jeg får mest muligt for bilen, og det er jo målet.

read more

Spontan tur til Grønland

»Posted by on Jan 5, 2015 in Rejser | Comments Off on Spontan tur til Grønland

Er der nogen der ved hvor man kan få de billigste billetter til fra København til Grønland? Min kæreste og jeg har fået den skøre ide at tage til Grønland om to uger. Er det overhovedet muligt? Kan man overhovedet finde et hotel på så kort tid? Jeg ved det ikke, men det er tid til at vi gør noget virkelig spontant, og vi synes selv at en tur til Grønland er ret spontant. Vi kunne have valgt en hurtig tur til London eller Madrid, men vi vælger Grønland, hvilket normalt aldrig er noget jeg ville gøre. Det er min kæreste der primært synes at Grønland er verdens bedste ide, så hvorfor dog ikke. Vi er virkelig dårlige til at være spontane, og jeg tror at det her er noget vi kan kigge tilbage på og grine af om mange år. Det vil være en sjov historie at fortælle til vores børn. Ja, og så var der dengang hvor mor og far spontant tog til et fly fra København til Grønland. Det havde selvfølgelig været endnu mere spontant hvis vi tog afsted i morgen, men nu skal vi heller ikke gå helt over gevind. Vi skal trods alt smide alt hvad vi har i hænderne.

read more