Posts made in November, 2014

Flyve eller køre selv?

»Posted by on Nov 30, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Flyve eller køre selv?

Jeg forsøger at liste der er af fordele og ulemper ved henholdsvis kør selv ferie og en ferie hvor man flyver til destinationen. Jeg kan rigtig godt lide kør selv ferier, men min mand er mest til at flyve, så nu ser vi på hvad der er mest fordelagtigt. For det første er kør det selv ferie en billig måde at rejse på. Man har sin bil med sig, og behøver ikke leje nogen når man er kommet til destinationen. Vi skal bo i et feriehus i Frankrig, og her er det rigtig dejligt at have en bil når man skal ned til vandet, ind til byen eller på restaurant. Derudover synes jeg at det med at køre i bil bliver en del af ferien, hvor man får snakket en masse og måske ser noget natur man ellers ikke ville have set. Hvis vi tager et fly mindsker vi selvfølgelig vores rejsetid og ingen af os skal tænke på at skulle køre bil i en lang periode på flere timer. Derudover kan jeg faktisk ikke se, hvorfor det er en god ting at flyve. Det er tydeligt, at jeg er glad for at køre, så nu skal jeg forsøge at overtale min kæreste til det.

read more

Kontorfællesskaber på ferien

»Posted by on Nov 29, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Kontorfællesskaber på ferien

Jeg skal på en længere ferie med min familie rundt omkring Europa. Min kone har fået mulighed for at tage orlov, men jeg er nødt til at tjekke ind på arbejdet ca. en dag om ugen. Derfor er jeg på udkig efter kontorfællesskaber hvor jeg kan sidde enkelte dage rundt omkring i storbyer i Europa. Det bliver ikke mulighed for mig at sidde på vores hotelværelser, da jeg helst ikke skal forstyrres af familien. Jeg skal have mulighed for at tage væk en dag, og få fred til at arbejde. Da vi har mindre børn vil min kone have børnene oppe på hotelværelset nogle timer om dagen, og jeg forudser allerede at jeg ikke vil få noget lavet, hvis jeg sidder på hotellet og arbejder. Jeg har også brug for at komme lidt ud, eventuelt sidde blandt andre der arbejder, i stedet for at være indelukket på et værelse hele dagen. Så bliver jeg næppe særligt produktiv. Jeg har hørt om virksomheder, som netop har kontorlokaler til rådighed rundt omkring i verden, og det er lige det jeg leder efter. Ét samlet sted hvor jeg kan booke alle kontorfællesskaber hjemmefra på forhånd, så jeg ikke skal bøvle med det på ferien.

read more

En anderledes ferie

»Posted by on Nov 24, 2014 in Uncategorized | Comments Off on En anderledes ferie

Prøv at sig Kangerlussuaq 10 gange i træk. Ja, det er lidt af et navn på en by, men en by det er det. Den ligger nærmere bestemt på Grønland, og jeg havde aldrig hørt om den før min kæreste, som altid har været meget interesseret i Grønland spurgte mig om vi ikke skulle tage derhen sammen. Min kæreste har allerede været mange steder på Grønland, såsom Nuuk, hvilket er en by jeg rent faktisk kender, men aldrig har været. Men han har endnu ikke været i Kangerlussuaq, og det har åbenbart været et sted han gerne har villet hen længe. Jeg er nu mere til sol og strandferie, men jeg tænker at det kunne være en god udfordring at tage til Grønland, og så især til en by jeg aldrig før har hørt om. Han er sådan en der er rigtig glad for lange vandreture, igen noget der ikke lige ligger til højrebenet for mig, men altså, det skal jeg nu nok få overkommet. Jeg har til gengæld læst at man kan få nogle lækre gastronomiske oplevelser derovre, og da jeg er lidt af en foodie, er jeg meget spændt på hvad jeg kan få af anderledes spise og lokale råvarer.

read more

På besøg hos min bror

»Posted by on Nov 22, 2014 in Uncategorized | Comments Off on På besøg hos min bror

Sidste weekend var jeg på besøg hos min bror som har fået job i Aalborg kommune som lydtekniker. Siden han fik jobbet har jeg ikke set ham særligt meget, da han er på job hver weekend til diverse koncerter osv. Og da Aalborg kommune jo ligger et stykke væk fra hvor jeg, og resten af familie bor, er det ikke så ofte jeg får besøget ham. Især efter at jeg har fået en datter, som tager det meste af min og min kærestes tid, har det været svært at finde tid til at besøge ham. Men i sidste weekend tog jeg min datter under armen og mod Aalborg kommune, og det var bare super hyggeligt at se ham igen. Han skulle ikke på job den weekend, så vi brugte lørdag og søndag på at hygge sammen, og han fik endelig set min datter, som han ikke har set siden fødslen. Det var vilde med hinanden, så det var bare dejligt. Jeg håber at jeg kan få tid til at besøge ham noget oftere end tidligere, og at han også kan komme lidt mere på visit i hovedstaden end han har gjort før. Hvis vi begge gør en indsats skal det nok lykkes.

read more

Ud af byen?

»Posted by on Nov 20, 2014 in Hus og have | Comments Off on Ud af byen?

Ud af byen?

Vi er par i midten af trediverne med to små dejlige drenge, som går og har lidt brug for et råd. Vi er begge to karrieremennesker og arbejder meget. Vi tjener også begge to godt, men med det københavnske boligmarked betyder det dog slet ikke, at vi har råd til at købe den slags bolig, som vi går og drømmer om. De sidste mange år har vi boet i en andelslejlighed på Frederiksberg, og det er såmænd ikke fordi den ikke er dejlig, lys og stor, men det der med at vi ikke har nogen have, som børnene kan løbe ud og lege i, er så småt begyndt at gå os mere og mere på. Vi drømmer derfor om et hus med en have, som børnene kan boltre sig i haven. Jeg havde selv have som barn og jeg kunne bruge timevis med at klatre i træer og sidde og gynge på min børnegynge. Jeg kunne bare tulle rundt derude alene og jeg husker stadig hvordan jeg hyggede mig bravt. Men min mand og jegs problem er, at vi ikke rigtig ved hvor vi skal købe hus? En mulighed er Valby eller Vanløse, som jo stadig ligger forholdsvist tæt på byen, og på Frederiksberg, hvor børnene går i skole. Vi vil nødig flytte dem, da de er meget glad for deres skole. Har i nogle gode råd til hvor det er bedst at købe hus nu? På forhånd tak.

read more