Posts made in October, 2014

Brugbar kontorservice

»Posted by on Oct 31, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Brugbar kontorservice

Der er mange ting at tænke på, når man starter virksomhed. Heriblandt alt inden for kontorservice. Der er mange fordele ved at arbejde hjemmefra, da der er langt færre omkostninger forbundet med det og det er meget familievenligt. Problemet er bare at du så kan føle dig ret ensom, og at forretningsforbindelser ikke tager dig ligeså seriøst. Og hvor skal du f.eks. holde møder og hvor skal du have din post sendt hen? Der er mange spørgsmål at tage stilling til. Der findes virksomheder som hjælper dig med disse spørgsmål gennem kontorservice. F.eks. kan de hjælpe dig med et virtuelt kontor eller en kontorplads et sted et par gange om ugen. Ligeledes kan du leje mødelokaler i både hjem- og udland. Så hvis man ikke helt ved hvad man skal gøre, kan man gøre brug af disse services samlet i bare én virksomhed, super smart koncept. Man kan også sagtens bruge kontorservice som en større virksomhed, hvis man for eksempel skal bruge mødelokaler i udlandet eller store konferencelokaler, som man måske ikke selv lige har til rådighed. Der er masser af mulighed, ligegyldigt hvilken slags virksomhed du er, og hvor meget du har brug for, om det så er en enkelt kontorplads til et stort kontorhotel med plads til hundreder af mennesker.

read more

Hvordan arbejder en psykolog?

»Posted by on Oct 24, 2014 in Jobsøgning | Comments Off on Hvordan arbejder en psykolog?

Hvordan arbejder en psykolog?

Praktiserende psykologer kan hjælpe med en række sundhedsproblemer og bruge et sortiment af evidensbaserede behandlinger til at hjælpe folk med at forbedre deres liv.

Oftest, bruger de terapi (ofte omtalt som psykoterapi eller samtaleterapi). Der er mange forskellige former for terapi, men psykologen vil normalt vælge den form, der bedst løser personens problem og passer bedst til patientens karakteristika og præferencer.

De forskellige typer af terapi er kognitive, adfærdsmæssige, kognitive adfærdsterapi, interpersonel, humanistisk, psykodynamisk eller en kombination af de forskellige stilarter.

Terapi kan bruges på enkeltperson, par, familie eller anden gruppe. Nogle psykologer er uddannet til at bruge hypnose, hvor forskning har vist sig at være effektiv for en bred vifte af forhold, herunder smerte, angst og humørsvingninger.

I nogle tilfælde kan terapi og medicin være den kombinationsbehandling, der virker bedst. For folk, der har positive erfaringer med medicin, samarbejder psykologer oftest med læger, børnelæger og psykiatere om en samlet behandling.

Mange praktiserende psykologer styre deres egen private praksis eller arbejder sammen med andre psykologer eller sundhedsplejere. Praktiserende psykologer kan også arbejde på forskellige institutioner som f.eks. skoler, gymnasier og universiteter, hospitaler og fængsler, lægecentrer, erhvervsliv og industri, plejehjem, og rehabilitering centrer.

read more

Første opgave

»Posted by on Oct 17, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Første opgave

Første opgave

Jeg er ny på mit nye arbejde. Og det er jo skønt med et nyt job, men det er også en udfordring. Ikke alene er der en hel masse nye mennesker her, som jeg skal lære at kende, og så er der jo selve virksomheden som jeg skal til at lære at kende, og gerne ud og ind. Og sidst men ikke mindst er der en hel masse nye opgaver, som jeg skal til at sætte mig ind i og lære. Og jeg er lidt af en perfektionist, så jeg vil jo gerne kunne det hele til perfektion fra starten af. Og selvom jeg godt ved at det ikke er muligt at være god til det hele lige fra starten af, så helmer jeg heller ikke før jeg kan det hele til fingerspidserne. Det første jeg skal lave på mit nye job er, at jeg skal stå for det der hedder en arbejdspladsvurdering eller en APV, som det hedder i fagsprog. En APV har fire faser, og handler i bund og grund om, at sikre sig som virksomhed, at de ansatte har ordentlige forhold og at sikkerheden er i top. Jeg har fundet en god guide her til hvordan man laver en korrekt APV, så første opgave burde kunne klares til U.G!

read more