Posts made in September, 2014

Fantastisk feriebolig

»Posted by on Sep 25, 2014 in Rejser | Comments Off on Fantastisk feriebolig

Fantastisk feriebolig

I sidste uge skulle vi have været to uger til Mallorca. En ferie hele familien virkelig havde glædet sig til længe, og som vi havde booket et godt stykke tid i forvejen. Vi havde booket all-inclusive og havde glædet os til bare at ligge ved en pool og slappe totalt af. Så gik flyselskabet konkurs og hele vores rejse blev aflyst. Simpelthen så ærgerligt. Så vi gik hurtigt i gang med at lede efter noget andet, og besluttede os for at det var et tegn på, at vi ikke skulle til Mallorca. Vi har altid tænkt at Italien kunne være et lækkert sted at tage hen, så vi endte med at beslutte os for en feriebolig i Toscana, nærmere bestemt i Scarlino. Og her sidder vi så i vores feriebolig og har det lige så skønt som vi nok ville have haft det på Mallorca. Vi har en pool men er også tæt på stranden. Helt perfekt. Jeg kan klart anbefale en feriebolig i Toscana eller et andet sted i Italien, og det kan sagtens findes til overkommelige priser. Vi skal helt sikkert på denne type ferie igen næste år, det er hele familien enige om, og vi har kun været her i 3 dage.

read more

Den perfekte dåbsgave

»Posted by on Sep 15, 2014 in Familie og børn | Comments Off on Den perfekte dåbsgave

Den perfekte dåbsgave

Jeg ved ikke om I kender det, men jeg ender tit som den person, der køber gave til folk på vegne af andre. Det er selvfølgelig oftes min familie, der sender mig ”i byen”. Det er da super lækkert at kunne gå ud og bruge penge uden det har indflydelse på ens egen konto, men der er også et vist press på ens skuldre at man så også skal finde på nogle gode gaver! Min far f.eks. vil altid, og jeg mener hver gang han giver en gave, helst give noget folk kan have for livet! Så det er f.eks. ikke ham man får et kurophold af i julegave.

Forleden var jeg så på jagt efter en dåbsgave. Hvad angår dåbsgaver, må de faktisk gerne være gaver man kan have for livet, men det er stadig ikke et must. Problemet med dåbsgaver er, at hvis der ikke er en gavekoordinator, så er man næsten sikker på at være flere, der give den samme gave. F.esk. HC Andersen’s samlede eventyr er et no go. Hvad kan man så købe, hvor risikoen er mindre for at folk har bruge for at bytte. Her er et par tips til indkøb af dåbsgaver:

Mindre rammer med tegninger af f.eks. tegneren Sofie Børsting

Tøj – det kan man tit bruge flere eksemplarer af

En sparegris med et bidrag til kørerkort

Blandede børnebøger

 

read more

Mistede handsker

»Posted by on Sep 5, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Mistede handsker

Mistede handsker

Jeg mistede mine handsker den anden dag, simpelthen så irriterende. Og det mest irriterende er, at jeg bare ikke kan huske hvor jeg har lagt dem. Jeg har et par teorier. Jeg er rimelig god til at glemme mine handsker i cykelkurven, så når jeg lige tager dem af for at låse cyklen, glemmer jeg at tage dem med, og så må jeg løbe tilbage i håbet om at de ikke er blevet stjålet. Sidste vinter glemte jeg mine handsker natten over i cykelkurven, og de var helt stivfrosne da jeg kom ned næste morgen. Det var først da jeg så dem ligge der, at jeg kom i tanke om at jeg havde glemt dem dagen før. Jeg tænker, at jeg evt. kunne have glemt dem og så er der en der har stjålet dem ud af kurven. Ja, det har jeg så nok også fortjent, hvis jeg ikke kan huske at tage dem med mig. Hvis jeg ikke har glemt dem i cykelkurven tror jeg at handskerne ligger på jorden et sted, hvor jeg har tabt dem ud af lommen, og så efterfølgende glemt at de havde ligget i min lomme. Det er ikke til at sige, jeg skal i hvert fald ud og købe nogle nye, for det er virkelig begyndt at blive koldt udenfor.

read more