Posts made in August, 2014

Så er der købt nyt hus

»Posted by on Aug 14, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Så er der købt nyt hus

Så er der købt nyt hus

Så skete det endelig. Mig og min kone har købt nyt hus. Vi har været på udgik efter et nyt sted af bo i lang tid da vores tidligere hus var ret gammelt og det har hele tiden være meningen at det skulle være midlertidig for os. Efter lang tids søgen på boligmarked lykkedes det os endelig at finde et hus som passede på vores krav og ønsker. Huset ligger i udkanten af byen og det er i et skønt kvarter hvor der er masser af plads og luft som virkelig er noget vi sætter pris på. Huset er fra 1991 og er blevet renoveret i 2001. I den forbindelse gik man fra fyringsolie til naturgas. Vi havde fyringsolie i vores gamle hus så vi er spændte på at se hvad et skift til naturgas betyder for varmeregningen. Der er gode indkøbsmuligheder tæt på og desuden ligger der skole og daginstitution tæt på hvis der skulle komme småfolk til, som vi helt sikkert håber på der gør indenfor den nærmeste fremtid. Alt i alt så er vi utrolige glade for vores køb og vi ser frem til at overtage huset fra d. 1 september.

read more

Tænker over min fremtræden

»Posted by on Aug 12, 2014 in Fritid | Comments Off on Tænker over min fremtræden

Tænker over min fremtræden

 

Jeg går lige for tiden, og overvejer lidt hvordan jeg ligesom skal vælge og præsentere mig selv. Det kan godt være at det måske lyder en lille smule overfladisk, men for mig er det faktisk noget, der så småt er begyndt at have en vis betydning. Det drejer sig først og fremmest om, at jeg så småt er begyndt at blive ældre, og at måden man præsenterer sig selv på derfor også så småt begynder at have en større betydning for hvordan folk opfatter en. Det skal altså også lige siges, at jeg aldrig har gået synderligt meget op i hvordan jeg ligesom har fremstået i folks øjne. Nej jeg har tvært imod altid været stort set ligeglad med hvad folk synes om mit tøj, eller måden jeg ellers så ud på. Og jeg kan mærke at det er begyndt at have en lille, om end nogen, betydning for mig. Jeg er derfor også ret meget i tvivl om hvilken arbejdstaske jeg skal købe? Jeg tænker at det mest behagelige helt klart ville være, at købe en rygsæk, da jeg cykler frem og tilbage fra arbejde, men omvendt er det jo heller ikke sådan vildt professionelt? Derfor har jeg tænkt lidt på, at hvis jeg nu kunne finde en rigtig flot læderrygsæk, så ville det jo måske være sådan lidt mere præsentabelt. Had synes du?

read more

Meget at få styr på

»Posted by on Aug 11, 2014 in Hus og have | Comments Off on Meget at få styr på

Affaldsgebyrer. Hvad i alverden er det, tænker du nok? Og det kan jeg sådan set godt forstå, at du tænker, for det gør jeg også! Det var bare lige noget jeg faldt over i en blog, i forbindelse med at min og min kærestes ombygning. Vi har nemlig købt det sødeste lille murstenshus ude i Hareskoven, og da det er en lille smule for småt til os, har vi besluttet os for, at lave en tilbygning, som kan bruges til badeværelse og stue. Vi drømmer om en tilbygning i glas, og tænker, at det bliver virkelig flot ude i vores meget tilgroede have.

Men efter vi er gået i gang med at tegne med en arkitekt, så er det så småt begyndt at gå op for os, at der er virkelig mange ting, man skal have styr på, når man gerne vil bygge selv. Det skal lige siges, at vi ikke kommer til at stå for hele konstruktionen, og skal have en bygherre og nogle tømrer på, men vi vil gerne lave så meget som overhovedet selv, da det både er mere personligt og billigere. Men en af de ting vi altså er faldet over er sådan noget som affaldsgebyrer, som bare er én af en lang liste af ting, der skal være styr på.

read more

Ikke den slagne vej

»Posted by on Aug 8, 2014 in Jobsøgning | Comments Off on Ikke den slagne vej

Ikke den slagne vej

Jeg har af en eller anden grund altid været imponeret over folk, der vælger at gå en anden vej end ”den slagne” eller den der bliver forventet af dem, at de skal tage. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor jeg har det sådan, men jeg tænker at det kan have noget at gøre med at mine forældre, især min mor, har været lidt af en mønsterbryder, og at jeg på den måde har fået ind, at det er en god ting ikke altid at gå den slagne vej? Jeg er ikke sikker. For på samme tid, har mine forældre nemlig alligevel altid opfordret mig til at gøre præcis som dem selv. At gå i gymnasiet, tage en lang videregående uddannelse, får et godt og sikkert job og så få en familie. Og jeg har et langt stykke hen ad vejen gjort som de har opfordret mig til. Men nu har jeg fået en fiks idé! Jeg vil nemlig gerne lave noget helt andet. Jeg vil uddanne mig til murer, for jeg drømmer om at have et murerfirma, og være min egen chef. Jeg ved ikke hvorfor jeg lige præcis vil have et murerfirma, men det er det der med at skabe noget, der tiltrækker mig helt vildt. Så nu springer jeg ud i det, og gør det modsatte af at gå den slagne vej.

 

 

read more

Grønland når det er bedst

»Posted by on Aug 6, 2014 in Rejser | Comments Off on Grønland når det er bedst

Grønland når det er bedst

Jeg har op til flere gange fået anbefalet at jeg skulle rejse til Grønland, men jeg havde aldrig rigtig været hooked på ideen. Men forleden blev mig og en kammerat enige om at vi skulle prøve det. Han havde heller ikke været på Grønland før, så vi vidste ikke rigtig hvad vi gik indtil. Vi fik et rejseselskab til at arrangere rejsen og de planlagde de ting vi gerne ville prøve. Vi startede med at flyve til byen Kangerlussuaq, hvor vi indlogerede os på Hotel Kangerlussuaq. Det var et virkelig lækkert hotel og et virkelig dejligt ophold vi havde på Hotel Kangerlussuaq. Vi prøvede en masse forskellige aktiviteter mens vi var i byen. Blandt andet var vi på lystfiskeri med nogle lokale fiskere. Det var utroligt at se hvordan de benyttede naturen og den erfaring de havde med havet og de redskaber de brugte var utroligt. Vi var også på en hundeslæde tur, som tog en dags tid. Det er en dejlig måde at opleve Grønland på og se den smukke natur og det bliver vel ikke mere tro mod det gamle Grønland at tage på en hundeslædetur hvor man får fornemmelse af hvordan det var for år tilbage.

read more