Posts made in July, 2014

Bedste kabel tv?

»Posted by on Jul 29, 2014 in Fjernsyn og TV | Comments Off on Bedste kabel tv?

Bedste kabel tv?

Hej derude. jeg håber at i har tid til at give jeres besyv med i et lille spørgsmål jeg har. Det hænger sådan sammen at jeg er en rigtig stor film elsker. Jeg er ofte i biografen for at se de nyeste film og har ugentlig film aften med mine venner hvor vi se film og diskutere den bagefter. Det er selvsagt at jeg bruger mange timer foran tv’et og derfor er det også vigtig for mig med noget godt kabel tv. I min nuværende lejlighed har vi godt tv, men nu er situationen den at jeg skal flytte og desværre kan jeg ikke få det samme selskab i min nye lejlighed. Og det er her i kommer ind i billedet. Hvor kan man finde det bedste kabel tv med de bedste film kanaler og i den bedste kvalitet. Jeg har selvfølgelig et rigtig godt og helt nyt tv, så udbyderen skal gerne kunne understøtte den nyeste teknologi. Jeg har selv lavet lidt research, men jeg ved jo af gode grunde ikke hvad kvaliteten er hos de forskellige udbydere, så derfor vil jeg rigtig gerne have jeres besyv med så jeg kan få valgt mig noget kabel tv så jeg kan invitere drengen over hvis der kommer en god film. Ser frem til jeres bud. Mange tak.

read more

Er der mon grønnere?

»Posted by on Jul 24, 2014 in Rejser | Comments Off on Er der mon grønnere?

Er der mon grønnere?

Kender du udtrykket ”græsset er grønnere på den anden side”? Jeg synes personligt at der kan være rigtigt meget sandhed i det udtryk. Jeg har det selv sådan tit og higer tit efter det, som jeg ikke selv har. Nu lyder jeg måske som en person, der aldrig er tilfreds, med det jeg har, men sådan er det nu ikke. Jeg er grundlæggende meget tilfreds med min tilværelse, og det jeg ”har”, men når det så er sagt, så tror jeg at min nysgerrighed byder mig, at være interesseret i de ting jeg ikke har, eller de ting jeg ikke selv har opnået. Men et område hvor jeg hele mit liv ikke har ment at græsset er grønnere, er i den bogstavelige forstand hos vores naboer i Tyskland. Jeg har altid set lidt ned på Tyskland og tyskere, og aldrig været på ferie der. Men nu hvor jeg er blevet ældre, er jeg begyndt at blive lidt nysgerrig over hvordan der mon er hos vores naboer. Jeg har derfor besluttet at tage over på den ”anden side”, og tage på bilferie i Tyskland. Og jeg glæder mig vildt til denne bilferie i Tyskland! Og måske viser det sig sågar, at græsset virkelig er grønnere på den anden side.

read more

Wine country

»Posted by on Jul 24, 2014 in Rejser | Comments Off on Wine country

Wine country

Har du nogensinde været i Toscana? Det håber jeg for din skyld at du har! Jeg havde aldrig været i Italien før denne sommer, af en eller anden grund, som jeg faktisk ikke kender selv. Jeg har været i et hav af forskellige lande, og over hele verden, men på en eller anden mærkelig måde er Italien gået forbi mit rejselystne snudeskaft. Jeg ved ikke hvorfor, men Italien har virkelig ikke været et sted, som jeg har tænkt på, når jeg har skulle ud og rejse. Jeg har ellers både været i Sverige, Norge, England, Frankrig, Holland, Schweitz, Østrig, Spanien, Portugal, Kroatien, Tyrkiet, Belgien og et hav af lande i Nord og Sydamerika og Asien. Men altså aldrig Italien, før i år altså. Jeg er et rigtig mad og vin øre, og det var faktisk det der gjorde at jeg endte med at beslutte mig for Toscana som mit sommerferie mål dette år. Og jeg var virkelig vild med Toscana! Der er fantastisk smukt, der er mange interessante steder ud fra et kulturelt synspunkt, og, og så er maden og vinen jo intet mindre end eminent. Og så er der altså også bare noget helt særligt ved at køre rundt i ”wine country”, og se hvor de berømte vine Barollo og Nebiolo bliver fremstillet. Det kan helt sikkert anbefales

read more

Penge at spare

»Posted by on Jul 13, 2014 in Hus og have | Comments Off on Penge at spare

Penge at spare

Fyringsolie. Se det er noget der er vigtigt at have styr på, hvis man altså bor i et hus med oliefyr. Gør du det? Og har du styr på dine service aftaler og hvor du kan få de bedste priser på fyringsolie? Det havde jeg nemlig ikke. I mange år kørte vi og min husholdning bare på en eller andet fyringsolie aftale, uden overhovedet at tænke på om det kunne blive, bedre, billigere eller mere fleksibelt. Det handler nok også lidt om, at det der med at have et oliefyr stående nede i kælderen var sådan en lidt fremmed ting for os, som vi nok ikke rigtigt kunne forstå hvordan fungerede, og som vi derfor bare ikke satte os ind i. Men en dag gik det i stykker, og da jeg så ringede til den virksomhed vi benytter i dag, så gjorde de os straks opmærksomme på, at der jo faktisk var en del penge at spare her, og at vi tilmed kunne få en super god service aftale med oven i købet, hvis vi skiftede til dem. Service aftalen er noget, som vi førhen har betalt separat, og det er jo skønt at kunne spare lidt ekstra penge også på den. Så tag og undersøg de forskellige ordninger og aftaler der findes. Der er sikkert penge at spare!

read more

Jeg er glad hvor jeg er

»Posted by on Jul 13, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Jeg er glad hvor jeg er

Jeg er glad hvor jeg er

 

Hvordan er det på din arbejdsplads? Jeg spørger af ren nysgerrighed, og fordi jeg kun selv har arbejdet et eneste sted siden jeg blev færdiguddannet, og derfor ikke har noget særligt godt indblik på hvordan der er andre steder. Når jeg snakker med mine venner, så synes jeg nemlig også at det er ret spændende at høre om hvordan det er på andre arbejdspladser. Det kan da godt være at det er lidt nørdet at have det sådan. Er det lidt nørdet? Men alt andet lige, så tror jeg altså også, ud fra hvad jeg har hørt fra andre, at jeg selv faktisk har en virkelig god arbejdsplads, og jeg på den måde er meget privilegeret. Vi er en forholdsvis lille virksomhed, hvor vi alle sammen kommer ret godt ud af det med hinanden. Vi arbejder også alle sammen godt sammen og der er bare generelt en god stemning. Vi har også en god ledelse, der har fingeren på pulsen, der altid sørger for at vores arbejdsforhold er i top. Vi har også for nylig haft et foredrag om noget der hedder High Performance Teams, som var vildt inspirerende for os mellemledere. Det er jo også skønt at kunne blive inspireret løbende på sin arbejdsplads. Så jeg tror bare jeg bliver hvor jeg er, men derfor er jeg stadig nysgerrig over, at høre hvordan det er på din arbejdsplads.

read more