Posts made in June, 2014

Udlejer min feriebolig

»Posted by on Jun 27, 2014 in Rejser | Comments Off on Udlejer min feriebolig

Udlejer min feriebolig

Står du og planlægger årets sommerferie? Overvejer du at tage til Italien? Og orker du ikke at bo på hotel? Så kan jeg tilbyde, at du kan leje min feriebolig for billige penge. Min lejligheder er placeret i Toscana, og man har mulighed for at leje det i op til 14 dage ad gangen. For at få den mest autentiske oplevelse af Toscana som muligt, så har jeg valgt at indrette lejligheden så italiensk som muligt. Jeg har fået hjælp af en dygtig italiensk indretningsarkitekt for at gøre det så virkelighedstro som muligt. Lejligheden er på 90 kvadratmeter, og den har i alt tre værelser. Da jeg mest er interesseret i, at det er dansker, som lejer min feriebolig, så har jeg derfor også valgt at give en lille rabat til alle danskere. Hvis du eventuelt er interesseret i at se nogle billeder af min feriebolig, så kan du gøre det på internet hjemmesiden www.ferieboligitalien.dk. På min hjemmeside vil der også fremgå faktuelle oplysninger om min feriebolig. Man har også mulighed for at blive linket videre til min hjemmeside, hvis man via Google benytter følgende søgeord: feriebolig italien, feriebolig italien + børnefamilier og feriebolig italien + dansk udlejer.

read more

Tid til en maler

»Posted by on Jun 25, 2014 in Hus og have | Comments Off on Tid til en maler

Tid til en maler

Jeg kan godt nogle gange betvivle, hvor tit man skal male derhjemme. Det er ikke fordi, at jeg synes, at det er det fedeste i verden at male vægge op og vægge ned, for det tager jo som bekendt en evighed, når alt skal have 3 gange. Jeg kan godt snart se, at det begynder at trænge, for jeg flyttede ind i lejligheden, hvor jeg bor nu, for snart 12 år siden. Det er immervæk længe! Og jeg ved ikke, hvad tommelfingerreglen er, men det ser snart lidt snusket ud i hjørnerne. Det er jo meget tydeligt, når man som jeg, gerne vil have at alt er malet hvidt. Jeg har aldrig været til farver på væggene, jeg bliver nemlig så hurtigt træt af det. Så derfor må jeg tage til takke med at male lidt oftere – det havde jeg måske gjort alligevel. Men hvor finder jeg sådan en maler? Jeg søgte efter ‘maler københavn’ og så dukkede der naturligvis en masse forskellige resultater op. Men det er jo ikke til at finde hoved og hale i, for der er nok mange, der vil udføre arbejdet – men hvem er de bedste og mest prisvenlige? Det skal jeg nok søge lidt mere efter, end bare ‘maler københavn’. Måske jeg har nogle venner, som jeg kan spørge, det kan jeg godt lide at gøre, så føler jeg, at det er mere trygt end bare at ringe til en tilfældig.

 

read more

Miniferier er løsningen!

»Posted by on Jun 23, 2014 in Rejser | Comments Off on Miniferier er løsningen!

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste der har det på den måde, der er ikke noget mere kedeligt og ødelæggende for et parforhold, så hverdagens trummerum!  Det er simpelthen noget at det mest u-inspirerende, som der findes og det kan slå en hver gnist imellem parterne ihjel. Men jeg har faktisk et godt råd og opskriften på at rede de forskellige parforhold rundt omkring i landet, løsningen er nemlig miniferie. Hvis man sørger for at tage på en weekend tur nogle gange om året, så er jeg sikker på, at parforholdet vil overleve. Og man behøver ikke at rejse til Paris, Milano eller London for at få en lækker ferieoplevelser. Man kan simpelthen bare nøjes med at tage til Nordtyskland, Berlin eller andre steder i Tyskland. Tyskerne er kendte for at have et højt serviceniveau når både når det gælder i forhold til hoteller og restauranter. Hvis det er uden for industriferien, så kan man sagtens tage af sted uden at booke hjemmefra. Men jeg vil dog alligevel anbefale, at man gør det for en sikkerheds skyld. Og til det er den nemmeste måde efter min mening at anvende Google og hvis destinationen eksempelvis går til Nordtyskland, så vil jeg anbefale, at man benytter følgende søgeord: miniferie nordtyskland eller miniferie nordtyskland + parferie.

read more

Jeg vil gerne have hurtigt bredbånd!

»Posted by on Jun 17, 2014 in Computer | Comments Off on Jeg vil gerne have hurtigt bredbånd!

Jeg vil gerne have hurtigt bredbånd!

Jeg vil gerne have et hurtigt bredbånd, men der hvor jeg bor, er det åbenbart nemmere sagt en gjort! Jeg har lige købt en sprit ny laptop computer, den er virkelig lækker, og den kan stort set alt. Den kan køre hurtige spil, man kan spille musik på den, og så er den så stor, at jeg også kan køre mange hurtige programmer på den! Det første som jeg gjorde, da jeg havde købt min computer, var derfor også straks at gå ned i den lokale teleshop, for at købe et internetabonnement. Da jeg kom ned i telebutikken, så fortale jeg ekspedienten, at jeg gerne ville have et hurtigt bredbånd, og det måtte koste hvad det ville. Men da jeg havde købt mit internetabonnement, der havde jeg så travlt med at komme hjem og tage det i brug, at jeg helt glemte at undersøge, om der overhovedet var dækning på min adresse. Det fandt jeg så lyn hurtigt ud af, at det var der ikke! Da jeg ikke kunne få det til at fungere, ringede jeg selvfølgelig som det første straks til den butik, hvor jeg havde købt mit abonnement. Og her fik jeg den triste nyhed, at jeg åbenbart boede i et område, hvor jeg aldrig nogensinde kunne få optimalt internetdækning, og det gælder faktisk uanset hvilket selskab som jeg benytter. Så der er desværre ikke noget at gøre, jeg har købt en computer, som stort set er ubrugelig i mit hjem!

read more

Benzinkort gjorde mig voksen!

»Posted by on Jun 13, 2014 in Fest | Comments Off on Benzinkort gjorde mig voksen!

Benzinkort gjorde mig voksen! Der findes mange milepæle i et mands liv. Og de vigtigste er i mange mænds øjne de milepæle som ændrede os fra børn til voksne. Og disse typer af milepæle findes der mange af. Den første milepæl er første gang at man for alvor kyssede og fik et suge mærke af en pige! Mit skete til en sommerlejer i syvende klasse. Den anden milepæl var til konfirmationen, det var nemlig første gang at jeg fik lov til at drikke alkohol, og de gjorde jeg, desværre, også i stor stil den aften. Den tredje milepæl var da jeg fik knallertkørekort. Den fjerde milepæl var da jeg fik mit første benzin kort. Den femte milepæl var der jeg blev 18. men den vigtigste milepæl var dog da jeg flyttede hjemmefra, og for første gang nogensinde hundrede procent skulle stå på egne ben. Selvom at jeg i de første år langt fra var selvstændig, da min mor stort set tre gange om ugen kom forbi med aftensmad og nyvasket vasketøj, så var det alligevel vildt at have sit eget sted. Og der blev derfor også holdt fester stort set hver anden dag i de første to år, hvor jeg boede i min første lejlighed. Men de legendariske fester ophørte i takt med at jeg startede på universitet.

read more