Posts made in April, 2014

Hvor findes det bedste kontorhotel?

»Posted by on Apr 24, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Hvor findes det bedste kontorhotel?

Hvor findes det bedste kontorhotel?

I forbindelse med mit arbejde har jeg fået til opgave at skulle booke et kontorhotel, da en af vores største kunder kommer til Danmark og derfor skal vi have nogle faciliteter som er helt i top, super moderne og godt beliggende. Desværre er vores egne kontor ikke optimale; de er slidte, der er ret trængt og der er ikke det bedste arbejdsklima. Så vi er blevet tvunget ud i at finde et kontorhotel når vores kunde kommer til Danmark i nogle dage.

Vi søger et nyt og moderne kontorhotel hvor der er skal væres plads til ca. 25 personer. Hvad angår beliggenhed så ser vi helst at det er placeret i Storkøbenhavn da vores nuværende lokaler ligger på Frederiksberg. Som sagt så skal vores kunder være i byen i 4 dage, så det er et must at der er ledige lokaler i den periode. Jeg har selv lavet noget research og fundet frem til et par stykker, men syntes ikke de lever op til det vi leder efter. Så håber at nogle derude har lidt erfaring med kontorhoteller. Tøv endelig ikke med at tage kontakt, da vi snart skal have fundet en løsning. På forhånd tak.

read more

I reklamer osv.

»Posted by on Apr 23, 2014 in Fjernsyn og TV | Comments Off on I reklamer osv.

I reklamer osv.

Lad mig nu bare slippe for alt det der billige bredbånd. Selvfølgelig vil jeg ikke have dyrt bredbånd, det er ikke det jeg siger, nej, det jeg siger, er noget helt andet, og det er jo noget, som kunne give ret god mening, måske, eller ikke. Nå, men det er det med det billige bredbånd, og det er noget med, at jeg konstant skal tænke på, at der er det her billige bredbånd, og der er det her, og jeg skal passe på hvad jeg skaffer mig af bredbånd, for lige pludselig bliver det dyrt, og jeg sidder her, og det hele roder sig sammen, og så lige pludselig springer der en reklame frem, som siger, at, nu skal jeg altså se det her bredbånd, det er noget meget billigt bredbånd, og det skulle man købe, det er billigere end de andre, og bedre, og hurtigere, og hvad det nu end er, som er det de sælger det på. Jeg kan godt blive lidt forpustet af alt det her bredbånd, og alt det hurlumhej der er omkring det, og vi skal nok komme godt ud af det, hvis bare vi lytter til reklamen og gør hvad den siger, hvis bare vi køber produktet.

read more

Det med Serie A og La Liga

»Posted by on Apr 21, 2014 in Fjernsyn og TV | Comments Off on Det med Serie A og La Liga

Det med Serie A og La Liga

Følger du med i La Liga eller Serie A? Det er bare godt, det kan jeg godt sige dig, det er noget af det bedste. Men det behøver vi selvfølgelig ikke tale om, vi kan bare tale om alt muligt andet, og det behøver ikke have den mindste smule at gøre med Serie A. Så, jamen, jeg ved ikke helt, måske skulle vi bare sige, at det der med at tale om alt muligt andet, det er meget sjovt, og så kan vi jo stille og roligt vende tilbage til det det egentlig handler om, nemlig La Liga. Er det ikke det? Det er du da enig i, er du ikke? Det der med at tale om andre ting, det med at nævne ord, som ikke indeholder noget, som kunne referere til Serie A, det er både sjovt og nemt, og det er noget, som enhver jo sagtens kan gøre, så jeg ved ikke helt hvorfor vi skal gøre det. Det er der jo ikke nogen udfordring i, er der vel? Det kan du da godt se, det kan du følge, det må du følge, det vil jeg gerne have du følger, og så snakker vi kun en lille smule om andet end La Liga.

read more

En gammel krage

»Posted by on Apr 14, 2014 in Jobsøgning | Comments Off on En gammel krage

En gammel krage

Jeg har arbejdet som psykolog i over tyve år, men de sidste fem år, har jeg været udenfor arbejdsmarkedet, da jeg har fået en af de der hofter, som skulle udskiftes, og så har jeg haft en masse komplikationer i forbindelse med det.

Jeg startede med at arbejde hos DSB, og efter nogle år fik jeg tilbudt stillingen som chef psykolog, en stilling jeg selvfølgelig tog imod, og som jeg varetog i lidt over femten år. Efter de femten år besluttede jeg mig for at åbne min egen praksis, hvilken jeg så havde indtil for fem år siden, hvor jeg desværre blev nødt til at lukke den grundet min hofte.

Men nu er jeg endelig efter alle disse år ved at være ovenpå igen. Jeg har fået en ny hofte og jeg er ved at slutte med genoptræningen. Jeg kan mærke, at jeg ikke vil pensioneres, selvom jeg snart rammer pensionsalderen, og at jeg er klar til endnu et psykolog job. Jeg vil ikke have min egen praksis igen, da jeg synes det var lidt for stressende med alle de regnskaber, løn sedler, skat og jeg ved ikke hvad. Så om måneds tid eller noget, går jeg i gang med at søge, og så må jeg jo bare håbe, at der er nogen, der vil have en ”gammel krage” som mig.

read more

Jeg kan varm anbefale, at man ”Googler” hotel i nuuk!

»Posted by on Apr 3, 2014 in Rejser | Comments Off on Jeg kan varm anbefale, at man ”Googler” hotel i nuuk!

Jeg kan varm anbefale, at man ”Googler” hotel i nuuk!

Hvad bliver det næste nye hit i forhold til storbyer? Er det måske Berlin igen, New York, Rom,

Stokholm, Oslo, Venedig eller måske Milano? Nej, hvis du spørger mig, så skal vi kigge et helt

andet sted. Jeg tror nemlig, at det næste store internationale feriehit nemlig bliver den grønlandske

hovedstad Nuuk. Vi har igennem de sidste set en bølge, med hvad alt der er dansk og nordisk, også

er enormt moderne og smart. Alt lige fra restauranten NOMA og vores kongehus. Da Grønland

også er en del af det danske kongerige, så tror jeg faktisk også, at det er der, hvor vi skal opleve de

nye trend. Alt lige fra spæk til hundeslædeturer bliver et internationalt hit! Og du vil se mennesker

fra hele verden, som vil betaler mange penge for at opleve øen. Jeg tror især at hoteller i Nuuk, vil

opleve en stor fremgang. Der findes allerede forskellige fanklubber rundt omkring på internettet

som hylder Nuuk og især deres hoteller. Jeg kan bland andet nævne følgende fanklubber på

Facebook: hotel i nuuk en fanklub og hotel i nuuk for fans! Så måske ikke til næste sommer – men

i nærmeste fremtid ses vi helt sikkert på en hotelbar i Nuuk!

read more