Posts made in March, 2014

Vi skal til Kroatien

»Posted by on Mar 31, 2014 in Rejser | Comments Off on Vi skal til Kroatien

Vi skal til Kroatien

Vi har ikke prøvet at være på camping i Kroatien før. Vi har hørt fra venner, at det skulle være en utrolig god oplevelse, men selvom de har sagt det, og sagt at vi bør prøve det, har vi ikke prøvet det endnu. Det er ikke fordi vi ikke gider, det er bare sådan, at hver gang vi er blevet anbefalet at tage på camping i Kroatien, har vi haft andre planer. Så vi har været alle mulige andre steder, men i Kroatien. Nu har vi så besluttet os for at gøre det, vi har besluttet os at tage imod vores venners råd, og vi vil tage på camping i Kroatien, og vi vil nyde det, og vi håber at det lever op til vores venners historier om det. Vi tror det lever op til det, men vi kan jo ikke være sikre. Vores venner har snakket om en masse gode ting, og en masse gode steder vi skal tage hen. Vi har valgt et af dem. Det sted, har vi så fået at vide, er der en masse gode steder man kan besøge og ting at opleve, så vi vil prøve at besøge nogle af de steder og opleve de ting.

read more

Man kan rejse på mange måder

»Posted by on Mar 31, 2014 in Rejser | Comments Off on Man kan rejse på mange måder

Man kan rejse på mange måder

Jeg elsker at rejse! Det er det bedste, jeg ved. At jeg har rejst så meget, som jeg har gjort, er helt sikkert årsag til, at min kone og jeg stadigvæk er sammen! Hver gang at min kone og jeg har haft knas i vores ægteskab, så har det hjulpet at rejse væk. Min kone og jeg har rejst på rigtige mange forskellige måder og til forskellige destinationer. Vi har blandt andet rejst på storbyferie til New York, Paris, Berlin og Madrid. Det har været fantastisk på hver sin måde. Selvom at mange synes, at det er stressende, så synes jeg faktisk, at det er ekstremt romantisk. Min kone og jeg har været på flere romantiske ferier til eksotiske thailandske øer, det kan jeg også anbefale, hvis dig og din partner vil genfinde romantikken igen. Vi har også været på utallig bilferie rundt omkring i Europa, det var dog ikke lige min favorit rejseform. Men det er selvfølgelig en temperament sag. Vi har været på skiferie, hvor vi har indkvarteret os i en nogle hyggelige hytter, det er meget romantisk, især hvis der er pejs og sauna. Men der er et land, som min kone og jeg aldrig har besøgt. Mærkeligt nok har vi aldrig været i Italien. Og det har vi derfor besluttet for os at prøve nu. Så den helt store planlæggelse er i gang nu. Og til det vil jeg sige, at Google er min bedste ven. Ved hjælp af følgende søgeord så har jeg fundet rigtig mange spændende seværdigheder, som min kone og jeg skal se i Italien: rejser italien for ægtepar og rejser italien + romantaisk ferie. Jeg glæder mig helt vildt meget!

read more

Hvad er dine planer for påsken?

»Posted by on Mar 30, 2014 in Rejser | Comments Off on Hvad er dine planer for påsken?

Hvad er dine planer for påsken?

Du er måske en af de mange heldige danskere, der skal afsted på påskeferie? Rigtig mange danskere vælger nemlig at rejse udenlands over påsken. Det er især storbyerne der trækker, når danskerne skal vælge feriemål for påsken. Ifølge tal fra Expedia.dk er det de fire byer Paris, London, Rom og Berling der topper på listen over de foretrukne feriemål. Også de østeuropæiske storbyer som Budapest og Prag er begyndt at vinde indpas, og deres popularitet stiger stødt som rejsemål.

 

Jeg har personligt været meget i tvivl om, hvor jeg skulle tage hen i Påsken. Jeg er netop blevet ”single”, som det jo så populært hedder, så jeg har derfor ikke længere nogen kæreste, at tage på romantiske ferier på. Derfor måtte jeg være lidt kreativ iår og tænke i lidt anderledes baner, da ferien skulle planlægges. Mine to veninder bor i henholdsvis London og Amsterdam, og det var derfor oplagt at overveje at tage dertil.

 

Jeg har dog været i London et utal af gange og i Amsterdam for nylig, så jeg besluttede at spørge min far, der bor midlertidig i Libyen, og vi dog ikke skulle mødes et sted på halvvejen. Det synes han var en rigtig god ide, så resultatet er blevet det, at jeg skal på ferie på Malta, med min gamle far og på ferie med ham for første gang i rigtig mange år. Så i år skal min nye og lækre kuffert udelukkende pakkes med sommer- og badetøj og mine nyeste solbriller, og jeg glæder mig dobbelt så meget, som hvis jeg ”bare” skulle møde en veninde et sted.

 

Hvad er dine planer for påsken?

read more

Det var lidt uheldigt

»Posted by on Mar 28, 2014 in Uncategorized | Comments Off on Det var lidt uheldigt

Det var lidt uheldigt

Jeg fik ikke lige klaret min arbejdspladsvurdering. Det var ikke så godt. Jeg glemte det vel. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke klarede den, men det må næsten have været noget med, at jeg glemte den. Hvad skulle det ellers være? Det er jo egentlig ret vigtigt at man får styr på sin arbejdspladsvurdering, men det var åbenbart noget, som jeg ikke lige havde, og så havde jeg lige pludselig et problem. Men det giver jo også meget god mening, sådan set, for der skulle bare være styr på det, og det havde jeg ikke. Nu gælder det bare om at få styr på den, så jeg ikke ender med et kæmpe problem. Jeg fik en advarsel, men det kunne hurtigt blive meget stort, og så ved jeg ikke lige helt hvordan det kommer til at gå. Nå, men det var sådan set bare det, der var ikke så meget andet jeg ville, andet end at sige, at jeg ikke havde styr på min arbejdspladsvurdering, og det fik jeg problemer for. Det kan jo være der er nogle der kan lære noget af det, ellers har jeg bare været uheldig, men det kunne være nogle kunne vende det uheld til held.

read more

Hvor finder jeg billig diesel?

»Posted by on Mar 27, 2014 in Hus og have | Comments Off on Hvor finder jeg billig diesel?

Hvor finder jeg billig diesel?

Jeg håber at der er nogle derude bag skærmen som kan hjælpe mig med en situation som jeg bøvler med. Jeg har købt et lille nedlagt landbrug og vil rigtig gerne forsøge mig med at være fritidslandmand. Jeg har købt et par høns og vil gerne dyrke mine egne grøntsager, og til en vis grad være selvforsynende. Med i handlen fik jeg også en gammel traktor. Den kører ikke super godt, men den er fin til det jeg skal bruge den til. Som de fleste andre traktorer så kører den på diesel og derfor skal jeg have fundet en leverandør af billig diesel. Jeg har ikke prøvet at bestille eller finde det før, så ved ikke helt hvordan det foregår. Men jeg håber lidt på at nogle af jer derude har erfaringer med det og kan anbefale mig nogle steder eller selskaber hvor jeg kan få noget billigt diesel. Jeg er bosat i det nordlige Jylland så det skal gerne være noget deromkring. Min traktor bruger ikke så meget ad gangen, og jeg har en stor tank hvor jeg kan opbevare en del, så jeg ikke behøves så ofte opfyldning. Håber at nogle derude kan være behjælpsomme.

read more