Posts made in February, 2014

Vores ferie ved Gardasøen

»Posted by on Feb 26, 2014 in Rejser | Comments Off on Vores ferie ved Gardasøen

Vores ferie ved Gardasøen

Vi tog på camping ved Gardasøen. Det var bare os to, mig og min kæreste. Vi kørte ned til Italien i bil, fordi vi begge elsker den følelse af rigtig at være på ferie. Ja, man slapper måske mere af, når man ikke skal holde øje med vejen og køre i mange timer i træk, men det føles heller ikke rigtigt. Det føles som at tage på hotel i den by man bor. Så vi tog bilen og kørte til camping ved Gardasøen. Vi tog bilen, og pakkede alt det nødvendige. Selvfølgelig ikke mere end det. Vi skal jo ikke sidde i vores dagligstue, når vi er på ferie. Vi skal bare sidde i vores klapstole med en kold øl, og nyde at være på camping ved Gardasøen. Vi har før været på camping ved Gardasøen, det er derfor den er vigtig for os, og det er derfor vi bare vil sidde og være på camping netop der. Vi vil tænke på den gang vi først var på ferie sammen, i vores lille bil. Der var så mange skænderier, og der var så meget godt, skænderierne også, for vi blev gode venner bagefter, bedre venner måske. Derfor kan vi godt lide at drømme os tilbage til den gang vi var på camping ved Gardasøen, og derfor vi kan lide at tage tilbage dertil.

read more

Søg job, det burde være et fag i skolen

»Posted by on Feb 24, 2014 in Jobsøgning | Comments Off on Søg job, det burde være et fag i skolen

Søg job, det burde være et fag i skolen

Der burde efter min mening være et fag på skoleskemaet, som hedder søg job. Faget søg job, skulle man efter min mening have i folkeskolen, i gymnasiet, på erhvervsuddannelserne og på universitetet. Efter min mening burde det ikke være et valgfag, men et fag som skulle være obligatorisk på alle år og have samme status som eksempelvis matematik og dansk. Mange undersøgelser viser, at der er mange mennesker, selv efter færdiggørelsen af en universitetsuddannelse, skal skrive en jobansøgning for første gang. Det er efter min mening ret mærkeligt, at man ikke lærer det meget tidligere i ens liv, da jeg syntes, at det er det vigtigste håndværk, at kunne mestre for at få et job, da man jo skulle mene, at det er den væsentligste årsag, til at de fleste mennesker tager en uddannelse. Udover selve jobsøgningen så skulle sådan et fag også indeholde kurser i eksempelvis CV-skrivning og jobsamtalekundskab. Jeg er overbevist om, at hvis man lærte alle disse ting i en meget tidligere alder, så ville det være meget nemmere for os, når vi det virkeligt gjaldt, når vi pludselig stod på egne ben. Så efter min mening burde der være et fag, som hed søg job i skolen.

read more

Alle de tv pakker

»Posted by on Feb 23, 2014 in Fritid | Comments Off on Alle de tv pakker

Jeg har nogle af de bedste tv pakker. Jamen hvordan? Hvorfor? Hvem? Hvilken og hvilke, og vent lige lidt. Jeg har simpelthen bare sørget for at henvende mig til den rigtige udbyder, altså tv udbyder. Det er meget simpelt, og det er meget heldigt, for jeg faldt bare over en reklame der omhandlede tv pakker, og der stod nogle ting, som fik mig til at henvende mig til denne tv udbyder, hvor jeg så fik forklaret det og det, og at jeg kunne vælge at gøre sådan og sådan, og inden jeg vidste af det, havde jeg sagt ja til at købe en tv pakke. Nej, jeg har selvfølgelig ikke en masse tv pakker, men jeg har en masse tv pakker til rådighed, for hvis jeg bliver træt af de kanaler jeg har, kan jeg hurtigt skifte til noget andet, altså en anden tv pakke. På den måde har jeg en masse tv pakker, men jeg har kun en tv pakke, som jeg bruger og som jeg har købt og betalt for. Hvilken reklame er det? og alle de andre spørgsmål. Ja det er jo lige spørgsmålet. Det var en reklame der fik mig til at opsøge tv udbyderen, og til sidst jeg jo med noget jeg faktisk er rigtig glad for.

 

read more

Jeg går ind i rejsebranchen, rejser Italien er gået i luften!

»Posted by on Feb 21, 2014 in Rejser | Comments Off on Jeg går ind i rejsebranchen, rejser Italien er gået i luften!

Nu skete det! Ja efter min mening så burde det havde sket, for flere år siden. Jeg skiftede langt om længe professionel branche. Jeg er oprindeligt uddannet i en større dansk bank. Hvor jeg har fungere som chefrådgiver i de sidste 15 år. Jeg har altid været god til mit arbejde. Op igennem 0’ erne sørgede jeg for, at min bank oplevede en af landets højeste økonomiske gevinster. Jeg havde sgu alt dyre biler, flotte kvinder, lækkert tøj, den rigtige lejlighed på den rigtige adresse og så mange penge i min tegnebog, at jeg aldrig skulle bekymre mig for noget i mit liv. Men en dag skete det så, jeg kunne ikke stå ud af min seng. Jeg lå på sofaen hele den dag, og så en udseendelse med Apples Steve Jobs, hvor han fortalte, at man skulle skifte job, hvis man mere end to gange om ugen havde dårligt med at gå på arbejde. Men nu vil jeg ind i rejsebranchen, og jeg glæder mig. Det er primært til Italien, at jeg vil arrangere rejser til, og jeg har allerede fundet på et navn, mit rejseselskab skal hedde rejser Italien Din Drømmeferie. Det skal sgu nok blive en succes, og jeg har allerede oprettet en profil på Facebook, som man kan finde ved at skive rejser Italien.  Så glæd dig til sommer!

read more

SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

»Posted by on Feb 18, 2014 in Fest | Comments Off on SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

SHOUT OUT: Hvad er den bedste mad til konfirmation?

Vi står og skal holde konfirmation for min søster om to måneders tid. Det catering, vi egentlig havde besluttet os for, er lukket. De plejer ellers at lave vildt god mand, og vi har før fået deres catering til konfirmation hos nogle af vores venner. Så nu står vi, to måneder før min søsters konfirmation – og vi har ikke noget mad til konfirmationen.

Derfor spørger jeg nu jer: Kender I noget god catering til konfirmation? Det skal være super lækkert, og må god koste lidt.  Som udgangspunkt må det gerne være noget med en buffet. Jeg, og andre i familien, der også har lidt at skulle have sagt, kan godt lide, at forretten og desserten bliver serveret på tallerkener – men det er ikke et must. Det vigtigste er bare, at maden er super lækker og at der er nok.

Der skal være catering til en konfirmation med ca 70 gæster – dér melder sig også en lille udfordring.

Min veninde har foreslået dette cateringfirma.  Det ser vildt lækkert ud, men hun har ikke selv prøvet det. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer, der har prøvet det? Eventuelt som mad til en konfirmation. Hvordan smager det, og er personalet søde?

 

På forhånd tak for hjælpen.

read more