Posts made in October, 2013

Der er intet mere frustrerende end…

»Posted by on Oct 22, 2013 in Fritid, Uncategorized | 0 comments

Der er intet mere frustrerende end…

..langsomt internet. Virkelig. Det er noget af det allermest frustrerende, når nettet hakker, går i stå og er langsomt. Jeg arbejder med online markedsføring i min dagligdag, og derfor er jeg nok også mere overfølsom for langsomt internet end de fleste. Så da jeg for nylig flyttede i ny lejlighed, var det af allerhøjeste prioritet, at bredbåndet blev installeret. Jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt hurtigt ud af, at de bedste bredbånd priser var dem, jeg kunne finde hos Telia.

 

Med mit behov for ekstremt hurtigt internet, gik jeg efter det allerstørste abonnement med en minimumshastighed på intet mindre end 40 Mbit. Det er virkelig godt og hurtigt bredbånd, og så er godt bredbånd svært af finde til lave priser. De bredbånd priser, jeg fandt hos Telia, er rigtig gode. Du kan se priserne på deres website.

I min nye lejlighed blev bredbåndet allerede installeret et par dage efter jeg havde bestilt det, og jeg kan nu være rolig igen. For der er virkelig få ting i hverdagen, der kan frustrere mig mere end det langsomme internet. Og når men nu kan få ekstremt hurtigt bredbånd til priser, der er til at betale, så er der i min verden ingen undskyldning for ikke at gøre det.

 

read more

Skiferie i Sverige – årets bedste tradition

»Posted by on Oct 16, 2013 in Rejser | 0 comments

Skiferie i Sverige – årets bedste tradition

Hvert år i vinterferien tager hele min familie afsted på skiferie – og det er noget nær den bedste uge på hele året. Det er en uge, hvor vi laver sjov, er aktive og bruge masser af timer på at lege og grine og bare være sammen med hele familien.

 

Når vi tager på skiferie i Sverige, kører vi altid – nogle få gange har vi dog også tager skitoget fra Malmö, der gør det helt utrolig bekvemt at komme nordpå. Når man kører i bil, kan skiferien til Sverige gøres meget billigere, end man lige går og tror. At køre på skiferie til Sverige sammenlignet med at køre til Alperne er også en meget kortere tur, og børnene skal vente meget kortere tid, før de er fremme ved ski og sjov.

 

Det kolde klima I Sverige og de mange snekanoner sørge for, at der altid er god sne I Sverige. Selv de sidste par år, hvor mange skisportssteder har lidt under det varme vejr, og ikke har haft så meget sne, har der været snesikkert på rigtig mange svenske skiferiedestinationer.

 

Skiterrænet i Sverige er alsidigt og børnevenligt, og man finder altid en pist, der er ens yndligs. For familiens mange børn er det en fryd at tumle rundt i et af de mange børneområder, hvor de kan forstå, hvad skilærerne siger. Familiens store børn elsker fart og spænding, og derfor sætter de også pris på, at vi vælger de destinationer i Sverige, der har gode snowparks.

 

Når det kommer til indkvartering, kan det næsten ikke blive hyggeligere end at tage på skiferie I Sverige. Vi bor altid i karakteristiske, svenske træhytter, hvor der er plads til hele vores familie.

I Sverige har vi desuden udelukkende valgt hytter, der ligger tæt på pisten og liften. Det gør det nemt at tage en pause i hytten i løbet af dagen, når familiens yngste eller ældste bliver trætte. Samtidig har de større børn god mulighed for selv at komme til og fra pisterne.

read more

Opsparing sikrer din alderdom

»Posted by on Oct 1, 2013 in Ældre, Fritid, Rejser | 0 comments

Opsparing sikrer din alderdom

For dem der ser tv3’s program ”luksusfælden”, er det ingen overraskelse at det er en god idé at spare op. Og at spare op behøver ikke kun at betyde at spare op til de ting man ønsker sig, men det kan også betyde at spare op til alderdommen.

Alle offentlige ansatte i Danmark har jo en tvungen pensionsopsparing gennem ATP, som betyder, at alderdommen ikke behøver at være så sur, når man kommer dertil. Men ud over ATP er det en god idé at spare lidt ekstra op, især hvis man har nydt godt af en høj levestandart gennem sit arbejdsliv, og ønsker at fortsætte denne livstil i sin alderdom.

Min mand og jeg har gennem vores liv været rigtig gode til at få sparet og og lagt til side til alderdommen, hvilket i dag betyder, at vi –stort set- kan leve det liv, vi hidtil har gjort med rejser, lidt hverdagsluksus, gaver til børn og børnebørn og så videre.

Og det er også vores store pensionsopsparinger, der har betydet, at vi har lige har haft mulighed for at booke en rejse til Thailand til vinter. Vi har i den forbindelse købt nogle superlækre rejsetasker, som vi skal have med. Vi har nemlig planlagt at rejse lidt rundt, og købe en masse gaver med hjem som silke og andet thailandsk kunsthåndværk. Især er vi interesserede i at tage nogle Buddhafigurer med hjem til vores familie, og har derfor haft brug for at købe nogle holdbare og stærke rejsetasker, hvor det hele kunne være i.

Så mit råd til jer lyder: Spar op i tide, ellers vil du måske fortryde det!

 

Photo credit: http://trade.indiamart.com

read more